Verkoopmakelaar Heddema

Kies je voor Heddema als jouw verkoopmakelaar, dan maak je een goede keus. Wij zijn geen groot kantoor waar je al snel een nummer bent. Het is voor ons belangrijk dat jouw wensen centraal staan. Persoonlijke aandacht met korte lijnen, zo zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos je huis verkoopt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

We combineren onze vakkennis graag met persoonlijke aandacht bij het verkopen van een huis. Wij weten waar we het over hebben en combineren dit graag met jouw wensen. Maatwerk op de persoon, zo verkopen wij het liefst jouw huis. Omdat het verkopen van je huis een ingrijpend proces is, ontzorgen we je graag bij alle aspecten van de verkoop.

Huis verkopen in waterrijk Friesland

Wil jij je huis verkopen in het midden van Friesland, rond het Friese meren gebied? Dan is Heddema makelaardij de match voor jou. Wij kennen midden Friesland door en door, hierdoor kunnen we niet alleen veel over je huis vertellen, maar ook over de omgeving. Zo weten we potentiële kopers een extraatje mee te geven en worden ze enthousiast over je woning en de omgeving!

Heddema makelaardij als verkoopmakelaar

Bij Heddema makelaardij staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. We begrijpen dat ook jij een druk leven hebt, daarom zijn we graag flexibel in onze dienstverlening en staan jouw wensen centraal.

Geen 9 tot 5 mentaliteit.
Wij zijn zeer flexibel in het plannen van een afspraak op een moment waarop het jou uitkomt.

Professionele presentatie.
Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van jouw huis. Door praktische verkooptips, professionele fotografie, digitale plattegronden, plaatsing op Funda, onze website en social media.

Adequate terugkoppeling.
Na de bezichtiging nemen wij altijd contact met jou op. Zo weet je precies wat kijkers van jouw huis vinden. Wel zo persoonlijk vinden wij.

Verkoopadvies op maat.
Elk huis vraagt een andere aanpak en werkwijze. Al zijn de huizen soms hetzelfde, de wensen van onze opdrachtgevers zijn dat niet. Daarmee omgaan en werken voor en met mensen. Dat maakt ons werk zo leuk!

Zeer tevreden opdrachtgevers.
Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor. Aan de reviews op Funda te zien, doen we dat goed. Lees hier de bevindingen van onze opdrachtgevers.

NVM verkoopmakelaar

Makelaardij Heddema is aangesloten bij de NVM, hierdoor heb je de garantie op kwaliteit van onze dienstverlening. Als NVM makelaar kunnen wij optreden als verkoopmakelaar óf als aankoopmakelaar. Wij hebben dan ook de nodige deskundigheid, diploma´s en certificaten op zak om ons NVM-makelaar te mogen noemen.

Verkoopmakelaar voor de Friese meren

Het verkopen van je huis in midden-Friesland doe je zonder zorgen, met ons als verkoopmakelaar. Neem gerust contact met ons op met al je vragen, we helpen je graag persoonlijk verder. Zo leren we je gelijk kennen en kunnen we onze service afstemmen op jouw wensen.

Uiteraard kunnen wij jou naast de verkoop van jouw woning, ook helpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Ook daarvoor kun je gerust contact met ons opnemen, we helpen je graag!

Neem contact met ons op

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Meer informatie?

Neem contact op