Vakantiehuisje Terherne

Wil je een vakantiehuisje huren in Terherne? Heddema Makelaardij biedt een prachtig vakantiehuisje te huur aan in Terherne. Deze vakantiewoning is gelegen op een fraaie locatie aan het water in het centrum van watersportdorp Terherne. Van buiten heeft het een karakteristieke uitstraling, maar het interieur is compleet gemoderniseerd en voorzien van alle comfort.

Wil je liever een permanente recreatiewoning? We helpen je graag bij de aankoop.

Verblijven vlakbij het Sneekermeer

Het Sneekermeer is vanaf Terherne perfect per boot te bereiken. Aan de steiger is voldoende ligplaats om je eigen boot mee te nemen. Zo kun je heerlijk een dagje varen over de Friese meren. Lang het water vind je veel restaurantjes of plekjes om te picknicken. Heb je zelf geen boot? Of je nu zeilend of met een sloep de Friese meren wilt verkennen, in en rondom Terherne vind je talloze mogelijkheden om een boot te huren.

De omgeving van Terherne

Omdat Terherne in het hart van de Friese meren ligt, is het de ideale plek voor iedere watersporter. Zo is er op het Sneekermeer een speedboatbaan waar snel varen is toegestaan. Je vindt ook verschillende jachthavens waar je eventueel kunt overnachten. Vanaf het vakantiehuisje vaar je ook gemakkelijk Terherne zelf in, waar je kunt genieten in heerlijke restaurants.

Terherne is natuurlijk ook bekend van de boeken van de Kameleon. Dompel je onder in de wereld van Hielke en Sietse, door een rondvaart te maken met de Kameleon. Of neem een kijkje op het Kameleon eiland waar kinderen zich uit kunnen leven. Naast boottochtjes is het ook heerlijk om door de omgeving van Terherne te fietsen of te wandelen, met vele mooie vergezichten over water.

Vakantiehuisje huren

Wil je ons vakantiehuisje in Terherne huren? De vakantiewoning is ingericht voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, een luxe inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast, magnetron en fornuis en een royale woonkamer met tuindeuren. Vanuit deze woonkamer heb je een fantastische uitzicht over het water en de dorpsjachthaven.

Wilt je ook graag vakantie vieren in het hart van het Friese Waterland? Neem dan contact op met Heddema Makelaardij en informeer naar beschikbaarheid en prijzen.

Meer informatie?

Neem contact op