Stille verkoop

Stille verkoop is een term die je niet zo vaak hoort. Er zijn situaties waarin je de verkoop van je huis niet aan het grote publiek bekend wilt maken, in die gevallen kies je voor stille verkoop. Je kunt dan zelf de kanalen kiezen waarlangs je je huis wilt verkopen. Je plaatst dan ook geen ‘te koop’ bord in je tuin. We helpen je graag bij het verkennen van je mogelijkheden.

Je wilt je huis te koop aanbieden in de stille verkoop. Wat is dan het belangrijkste?

Dat de makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaat natuurlijk!

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot zoekersbestand en zijn zeer discreet.

Maak vrijblijvend een afspraak om over de aanpak van de stille verkoop te spreken.

Ben je juist op zoek naar een woning? Informeer dan ook eens of wij op dit moment, naast ons huidige aanbod, ook woningen in de stille verkoop hebben.

Wat is stille verkoop?

Stille verkoop betekent dat je je huis niet publiekelijk te koop zet. Je kunt hier verschillende redenen voor hebben zoals, privacy- of veiligheidsredenen, of simpelweg omdat je niet wilt dat openbaar wordt dat je huis te koop staat. Daarnaast kan het zijn dat je al een potentiële koper hebt voor je huis of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen.

Stille verkoop kan een goede optie zijn voor het verkopen van je huis. Het geeft je de kans op een specifieke doelgroep aan te spreken.

Is stille verkoop iets voor mij?

In de meeste gevallen raden wij aan om je woning via zoveel mogelijk kanalen te verkopen. Hoe meer mensen je woning te zien krijgen, des te groter de kans dat je woning tegen een mooi bod en goede voorwaarden verkocht wordt. Het is dus verstandig om er goed over na te denken of je je woning stil wilt verkopen. Wil je voor het hoogst mogelijke bod gaan, dan is het verstandiger om openbaar te verkopen.

Twijfel je over deze keuze? Neem dan gerust contact met ons op.

Stille verkoop met Heddema makelaardij

Wil je je huis in alle rust verkopen, met makelaardij Heddema is dit geen probleem. We helpen je graag met de stille verkoop van je huis. We gaan vertrouwelijk om met je informatie, je er vanop aan dat je woning discreet verkocht wordt. Zo ontlasten we je bij het verkopen van je huis. We houden je te allen tijde op de hoogte van ontwikkelingen en zorgen voor een contactmoment bij iedere bezichtiging.

Wil je jouw huis aanbieden in stille verkoop? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Neem contact op