Recreatiewoning verkopen

Heddema Makelaardij is de Friese Meren Makelaar en dé matchmaker als het aankomt op het verkopen van je recreatiewoning. We hebben veel ervaring in de verkoop van recreatiewoningen in het Friese Merengebied, zowel op de particuliere markt als op vakantieparken van o.a. Landal en Roompot.

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar voor je recreatiewoning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op, we komen graag vrijblijvend bij jou langs voor een gratis waardebepaling en het bespreken van de mogelijkheden.

Velen gingen jou al voor. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees ze hier. Wij hebben een groot zoekersbestand, kennen de wensen van onze zoekers en kunnen vraag en aanbod goed koppelen.

Vakantiewoning kopen in waterrijk Friesland

Wil je een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, als belegging of een combinatie van beide? Neem ook dan gerust contact met ons op en we begeleiden jou graag. Wij zijn op de hoogte van de bestemmingen en de verhuurmogelijkheden.

Mag de woning die jij op het oog hebt wel gebruikt worden als recreatiewoning? Staat het bestemmingsplan het toe? Allemaal zaken waarbij wij jou graag willen adviseren. Genieten aan het water in jouw eigen vakantiewoning, met de boot afgemeerd aan jouw eigen aanlegsteiger.

Is dit jouw droom? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag om deze droom werkelijkheid te maken!

NVM aankoopmakelaar

Makelaardij Heddema is aangesloten bij de NVM, hierdoor heb je de garantie op kwaliteit van onze dienstverlening. Als NVM makelaar kunnen wij optreden als verkoopmakelaar óf als aankoopmakelaar. Wij hebben dan ook de nodige deskundigheid, diploma´s en certificaten op zak om ons NVM-makelaar te mogen noemen.

Recreatiewoning kopen Friese meren

Als je een recreatiewoning wilt kopen in het Friese meren gebied, dan zit je bij makelaardij Heddema goed. Daarnaast is een recreatiewoning in midden Friesland natuurlijk een uitstekende keus. Het Friese Merengebied is erg geliefd bij watersporters. Gezellige watersportdorpjes, prachtige vaarroutes, mooie jachthavens, leuke terrassen, rust en ruimte. Kortom: pure ontspanning!

Je vindt de recreatiewoningen in ons aanbod, maar wij hebben ook regelmatig recreatiewoningen in “stille verkoop”. Deze woningen zijn dus niet zichtbaar op internet, we informeren je graag over ons ‘stille’ aanbod.

Meer informatie?

Neem contact op