Aankoopmakelaar Heddema

Met Heddema als aankoopmakelaar ben je verzekerd van goede begeleiding bij het kopen van een huis. De aankoop van een nieuw huis is altijd spannend. Er komen een hoop vragen op je af, waar je graag deskundig advies bij wilt. Past dit wel in het budget? Wat is de staat van de woning? Wat is een reële prijs om te bieden? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij helpen je graag bij deze en andere mogelijke vragen die je hebt.

Huis kopen in waterrijk Friesland

Bij Heddema zijn we gespecialiseerd in het Friese meren gebied. Heb je altijd al een mooi plekje aan het water willen hebben, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben al talloze kopers succesvol begeleid bij het vinden van hun perfecte woning. Wij zijn er om jou te ontzorgen, met persoonlijk contact en een aanpak waarin jouw wensen centraal staan.

Woning kopen met aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar mag je van ons korte lijntjes en een persoonlijke begeleiding verwachten. In dit spannende proces staan we je bij met ons advies. We vinden het belangrijk om te werken op basis van een klik en vertrouwen. Dat is onze kracht, persoonlijke aandacht en een transparant proces. Zo weet je waar je aan toe bent.

We kennen de lokale markt erg goed en luisteren met veel aandacht naar jouw wensen, want die staan centraal!

NVM aankoopmakelaar

Makelaardij Heddema is aangesloten bij de NVM, hierdoor heb je de garantie op kwaliteit van onze dienstverlening. Als NVM makelaar kunnen wij optreden als verkoopmakelaar óf als aankoopmakelaar. Wij hebben dan ook de nodige deskundigheid, diploma´s en certificaten op zak om ons NVM-makelaar te mogen noemen.

Aankoopmakelaar voor de Friese meren

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in waterrijk Friesland? Het werkgebied van onze makelaardij is Midden Friesland, met als specialisatie het Friese Merengebied. Woningen aan of nabij het water, wel of niet met een ligplaats voor de deur, voor permanente of recreatieve bewoning. Wij vertalen jouw wensen naar het huis van je dromen.

Als je een woning wilt kopen in Friesland, met Heddema als aankoopmakelaar, helpen wij je graag verder. We hebben al vele kopers en verkopers blij mogen maken. En daar worden wij ook blij van! Neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je op zoek naar jouw perfecte woning!

Neem contact met ons op

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Meer informatie?

Neem contact op