Jongebuorren 5 -1 Terherne

Vraagprijs € 365.000 Vrij op naam

Omschrijving

Unieke locatie, Strânhuzen direct aan het Sneekermeer!!

Genieten van de ondergaande zon vanaf je eigen terras en varen, fietsen, wandelen centraal in het Friese Merengebied, dat is allemaal mogelijk vanaf deze unieke locatie direct aan het Sneekermeer.

In het gezellige watersportdorp Terherne bieden wij vijftien luxe nieuw te bouwen vakantiewoningen aan. De villa’s zijn duurzaam en energiearm uitgevoerd en zijn geschikt voor 6 personen. Een heerlijke recreatieplek, voor uzelf of om te verhuren; die keuze is aan u!

Ook een constructie waarbij u de woning een gedeelte van het jaar verhuurt is mogelijk.
Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur? In deze fraaie watersport omgeving zijn alle faciliteiten aanwezig om een snelle verhuurstart
mogelijk te maken. De receptie is al bemand en de verhuur kan direct na de bouw van de Strânhuzen van start gaan. Landal GreenParks regelt alles. Dus ook voor een rendement op korte termijn is dit een aangename investering.

Als eigenaar kunt u sowieso twee weken in het laagseizoen en twee weken in het hoogseizoen zelf gebruikmaken van de woning.
Ook als u kiest voor volledige verhuur. Wilt u langer blijven of vaker gebruikmaken van uw woning? Dan geldt er een afkoopsom voor
de verhuurverplichting. Dit bedrag hangt af van het aantal weken dat u zelf van de woning gebruik maakt, zie ook pagina 11 van de brochure.

Recreëren met uitzicht op het water; hoe mooi is dat!? De 15 Strânhuzen worden zo gepositioneerd dat elke woning uitzicht biedt op het Sneekermeer. Het park heeft een open karakter, met onafgebakende kavels, dus zonder afscheidingshagen.

De koopprijzen zijn ingedeeld in 3 categorieën, afhankelijk van de locatie.
Deze prijzen zijn inclusief inventaris en meubelpakket. Kiest u voor volledig eigen gebruik? Dan leveren we de woning op zonder
inventaris en meubelpakket. Er wordt dan € 23.988,36 incl. btw (€ 19.825,- excl. btw) in mindering gebracht op de aankoopsom.
De tuinaanleg en het tuinmeubelset zijn wel (verplicht) inbegrepen bij de woning, ook bij volledig eigen gebruik.

De kaveloppervlakten variëren van 200 tot 240m2 op basis van erfpacht. De kosten voor erfpacht bedragen € 3.338,31 per jaar.

Op dit moment is de modelwoning op kavel 15 te bezichtigen. Dit Strânhûs is ingericht voor 4 personen met 2 zeer royale slaapkamers en een riante badkamer. Maar de woning kan geheel naar uw eigen wensen worden gebouwd en ingedeeld. Dus gaat uw voorkeur uit naar een 6-persoons vakantiewoning dan kunnen er 3 slaapkamers worden gerealiseerd. De keus is aan u.
De modelwoning is uitgevoerd met een aantal extra opties, die niet zijn meegenomen in de koopprijs. Deze opties zijn niet nodig bij verhuur; ze zijn bedoeld als luxe toevoegingen aan woningen voor eigen gebruik.

De Strânhuzen worden door TOP TOTAAL (www.toptotaal.nl) gebouwd en hebben een totale vloeroppervlakte van 70m2. De L-vormige, luxe woningen bestaan uit twee vleugels van elk 9,7 meter x 4,20 meter.

De woningen zijn gasloos en energieneutraal, mede dankzij de aardwarmtepomp. Deze investering zal naar verwachting, gezien de huidige ontwikkelingen, na verloop van tijd worden terugverdiend. Zo zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen die met elkaar zijn gekoppeld, zodat de productiviteit van de panelen altijd evenredig blijft voor elke woning.

Deze Strânhuzen zijn dus energiezuinig maar ook onderhoudsarm, want ze worden gebouwd met zeer onderhoudsarme en duurzame materialen.

Bel of mail voor meer informatie, het maken van een afspraak of het nemen van een optie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

vraagprijs
€ 365.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
19 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
64 m²
Perceel
225 m²
Inhoud
170 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuifpui, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A++++
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Aardwarmte, vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water
Aardwarmte

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Terhorne A 2557
Oppervlakte
225 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
THN00-A-2557

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom, zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Meer informatie?

Neem contact op