Verzekeringen

Zorgverzekeringen bij HEDDEMA Verzekeringen

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering keert in principe alleen uit na een ongeval waardoor lichamelijk letsel is ontstaan. Dat is in ons hedendaagse verkeer helaas een veel voorkomend beeld. Toch is het raadzaam u voor het afsluiten van een ongevallenverzekering goed te laten adviseren. In een aantal gevallen is het afsluiten van een arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering namelijk eerder aan te bevelen. HEDDEMA Verzekeringen helpt u met een passend advies op weg. Voor doorgewinterde amateursporters valt een ongevallenverzekering bijvoorbeeld te overwegen. Veel van de tijdens het sporten opgelopen schade valt tenslotte ook onder de dekking van de ongevallenverzekering!

Uitvaartverzekering

Het is ongetwijfeld niet het meest plezierige onderwerp om over na te denken, toch is het zaak eens goed stil te staan bij uw persoonlijke uitvaart. Op welke wijze wilt u dat uw uitvaart wordt geregeld? Een goede uitvaartverzekeraar respecteert uw laatste wens. HEDDEMA Verzekeringen kan u daarbij behulpzaam zijn.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een werknemer die arbeidsongeschikt wordt, krijgt gedurende de eerste twee jaar van die arbeidsongeschiktheid gewoon door de werkgever uitbetaald. Die uitbetaling zal doorgaans zeventig procent van het loon zijn, tenzij anders in de cao overeengekomen. De uitbetaling zal nooit lager dan het minimumloon zijn.
Na twee jaar krijgt de werknemer een WAO-uitkering, welke kan worden gesplitst in de WAO-loondervingsuitkering en de WAO-vervolguitkering. In een aantal gevallen wordt de premie namelijk ingehouden op uw salaris. Neem hierover contact op met de afdeling personeelszaken van uw werkgever of laat u eens uitgebreid informeren door HEDDEMA Verzekeringen. Voor zelfstandige ondernemers is een AOV veelal bittere noodzaak. Een zelfstandige heeft namelijk geen recht meer op een AAW-uitkering.