Verzekeringen

Reisverzekeringen bij HEDDEMA Verzekeringen

Onbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico's. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaar staat. Dat is wat de Heddema Verzekeringen voor u doet met een reisverzekering op maat.

Doorlopende reisverzekering

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door.

Heddema Verzekeringen biedt een reisverzekering op maat, samengesteld naar uw wensen. Dat begint met de plaats van bestemming. U kunt kiezen uit een Europees dekkingsgebied, waarbij ook de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee zijn inbegrepen en uit werelddekking.

Basisdekking

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en bestaat uit onderdelen die onontbeerlijk zijn voor iedere vakantieganger. Dus compleet en onmisbaar.

Uitbreidingen: net dat beetje extra zekerheid

Naast de basisdekking bieden wij u graag de keus uit een scala aan uitbreidingen. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest.

Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij 'last minute' boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.