Makelaardij

Skutmakkerspole 8 T18 Terkaple, Waterpark Terkaple

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Recreatiewoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2017
Wijk  :  Waterpark Terkaple
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water
Woonoppervlakte  :  43 m²
Perceeloppervlakte  :  274 m²
Inhoud  :  175 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, noordoost, 8 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Omschrijving:
Sfeervolle vrijstaande 6-persoons chalet aan het water op Waterpark Terkaple.

Deze leuk ingerichte "watercottage" ligt aan het open vaarwater. Vanaf deze plek vaar je zo naar de Terkaplester Poelen en het Sneekermeer, centraal in het Friese Merengebied. De boot kan aan de eigen aanlegsteiger voor de chalet worden afgemeerd en vanaf de comfortabele loungebanken op de verande heb je een fraai uitzicht over het water.

Dit kleinschalige vakantiepark is een paradijs voor de natuur- en watersportliefhebber. Een heerlijke plek aan het water om in je vrije tijd van te genieten. Ook zijn er goede verhuurmogelijkheden via Roompot Vakanties maar dit is niet verplicht.

INDELING:
Via de veranda kom je in de sfeervolle woonkamer met moderne inrichting. De hoekkeuken beschikt over inbouwapparatuur zoals koelkast, vaatwasser, combi magnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Badkamer met toilet, douchehoek, wastafelmeubel, designradiator en wasmachine aansluiting. Twee slaapkamer met twee-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Dus in totaal slaapplaats voor 6 personen.

Terkaple ligt centraal in Friesland, tussen Joure en Kameleondorp Terherne in. Deze plaatsen zijn per auto, boot en fiets makkelijk te bereiken. Het park is niet alleen geschikt voor de watersporter, het is ook een prima uitvalslocatie voor mooie fiets- en wandelroutes.

De vraagprijs bedraagt € 159.000 exclusief b.t.w; indien de woning minimaal 140 dagen per jaar beschikbaar wordt gesteld voor de verhuur, dan kan gebruik worden gemaakt van de btw regeling.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: https://www.heddema.nl