Verzekeringen

Heddema pensioenen

Iedereen moet er zeker van kunnen zijn dat hij of zij later voldoende geld heeft om een zo prettig mogelijk oude dag te hebben. Daar is natuurlijk ook geld voor nodig, want voor niks gaat de zon op! Wij adviseren u natuurlijk op het gebied van pensioen en oude dag voorzieningen, maar ook als u een polis wenst af te sluiten voor uw partner als u door overlijden er niet meer bent (nabestaandenregeling).

Zo adviseren wij o.a. de Pensioengatverzekering en de Vrij Vermogen Verzekering voor optimale flexibiliteit op het gebied van verzekeren en beleggen. Er zijn verschillende manieren om een appeltje voor de dorst weg te zetten. Dat moet echter wel zorgvuldig gebeuren, anders kunt u van een koude kermis thuiskomen!

Ook voor uw kinderen kunnen wij tal van spaarvormen regelen die voor hen (maar natuurlijk ook u) zeer belangrijk zullen zijn om er voor te zorgen dat er straks zonder zorgen doorgeleerd kan worden. Het zal u duidelijk zijn dat de kosten van school (en later studie) de laatste jaren enorm zijn gestegen. Als u deze kosten niet op tijd begroot kunt u in behoorlijk zwaar financieel weer terecht komen. Dat is gelukkig helemaal niet nodig, als u maar tijdig aktie onderneemt. Zo bieden wij al jaren o.a. het ABC Spaarplan.

Wij regelen o.a. voor u alle mogelijkheden op het gebied van: lijfrente, vut (vervroegde uittreding), kapitaalopbouw middels belegging of garantie, nabestaandenregeling (Anw) en natuurlijk allerlei combinaties spaarplannen waarbij u op een belastingvriendelijke manier een fraai kapitaal kan opbouwen.