Makelaardij

Jongebuorren 32 Terherne

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  vrijstaande woning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  vanaf 2011 t/m 2020
Wijk  :  Terherne
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse B
Woonoppervlakte  :  74 m²
Perceeloppervlakte  :  720 m²
Inhoud  :  285 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  achtertuin, tuin rondom, voortuin, zijtuin, zonneterras zuidwest 300 m
Omschrijving:
Prachtige moderne en complete recreatiewoning, gelegen op een mooie locatie aan het open vaarwater, met een uitstekende zonligging!

Genieten aan het water in deze fraaie recreatiewoning op Landal Waterpark Sneekermeer. De boot kan worden afgemeerd aan de eigen kade en vanaf deze plek vaar je binnen enkele minuten naar het Sneekermeer, het hart van het Friese Waterland. De zwemtrap aan de eigen steiger zorgt voor nog meer waterpret.

Er zijn uitstekende verhuurmogelijkheden op Landal Waterpark Sneekermeer. De woning beschikt over 3 slaapkamers maar is thans in de verhuur als 4-persoons vakantiewoning. De 3e slaapkamer is nu in gebruik als game/tv-kamer.

INDELING:
Wonen doe je op de verdieping, slapen in het souterrain. De woning is zowel aan de voor- als achterzijde toegangelijk via een brede trap.

Vanuit de sfeervolle woonkamer met houtkachtel heb je al een prachtig vrij uitzicht over het vaarwater van het waterpark, maar ga je via de terrasdeuren naar het royale balkon, dan heb je helemaal een geweldig uitzicht! Het balkon ligt op het zuid/westen, dus hier kun je tot de zonsondergang genieten. De hoekkeuken is van alle gemakken voorzien (comgi-magnetron, vaatwasser (beiden vervangen in 2021) koelkast, 4-pits gasstel). Verder vind je op de 1e verdieping een apart toilet en de meterkast.
In het souterrain vind je 3 kamers, waarvan 2 thans in gebruik zijn als slaapkamer en de 3e kamer is in gebruik als game/tv-kamer. De royale trapkast is af te sluiten als eigenarenkast en in de bergkast met CV opstelling bevindt zich ook de wasmachine.
Ook op het steigerterras aan de waterkant is het heerlijk vertoeven.


De in 2014 gebouwde recreatiewoning wordt compleet met inventaris aangeboden (het interieur van de woning heeft in 2021 een upgrade gehad) dus het genieten kan meteen beginnen!

Beheersvergoeding 2022 1631.

Terherne is een levendig en gezellig watersportdorp met leuke restaurants en gezellige terrassen.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: https://www.heddema.nl