Makelaardij

Bongel 6 Terherne, Villapark De Herne

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Woonhuis aan het water
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1999
Wijk  :  Villapark De Herne
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water
Woonoppervlakte  :  101 m²
Inpandige ruimte  :  16 m²
Perceeloppervlakte  :  565 m²
Inhoud  :  364 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, oost, 15 x 11 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
Aan open vaarwater gelegen vrijstaande woning met garage, royale tuin aan het water en eigen aanlegsteiger.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en hier is een extra kamer gerealiseerd. Deze is te gebruiken als werkkamer, maar ook als eetkamer als verlengde van de keuken, want hier staat namelijk een prachtige ESSE Cooker. Deze bestaat uit een 'normale' kookplaat, waarop je net als op andere fornuizen het eten kunt bereiden, en uit maar liefst drie ovens waarin u kunt bakken, braden en koken. Een sieraad in de woning.

INDELING:
Begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast en toilet, woonkamer met schuifpui, open keuken, extra kamer met tuindeur en met een doorgang naar de aangebouwde garage. Deze heeft een sectionaaldeur en achterdeur.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wasmachine aansluiting.
2e Verdieping: via vaste trap bereikbare etage, met bergruimte en extra slaapruimte.

De royale tuin aan de waterkant ligt op het oosten, dus je kunt 's ochtends meteen van de zon genieten. Maar gedurende de gehele dag is er een terras in de zon of in de schaduw te vinden, Ook op de vlonder aan de waterkant is het heerlijk vertoeven.

Vanuit deze woning ben je binnen enkele vaarminuten op het Sneekermeer, het hart van het Friese Merengebied. Aan de eigen aanlegsteiger is plaats voor meerdere boten.

In Villapark De Herne is zowel recreatieve- als permamente bewoning toegestaan. Waar je ook voor kies, je hebt hier een permanent vakantiegevoel!

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: https://www.heddema.nl