Makelaardij

Munt 13 Heerenveen

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 275 p/m
Bouwjaar  :  1972
Ligging  :  Aan rustige weg
Woonoppervlakte  :  83 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  265 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal, provisieruimte, balkon
Omschrijving:
Royaal 4-kamer appartment met riant balkon (12m2) op het zuiden, gelegen op de 4e verdieping van appartementencomplex Romsicht nabij het centrum van Heerenveen.
Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en een gemeenschappelijke fietsenberging. Op de 1e verdieping bevindt zich een berging. Parkeren kan op het nabijgelegen parkeerterrein.

INDELING:
Entree, tochtportaal, hal, toilet, provisiekast, royale woonkamer met deur naar het balkon, open keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers waarvan 1 met deur naar het balkon, badkamer met royale douchehoek en wastafel.

Het appartement is voorzien van isolerende beglazing en de verwarming wordt centraal geregeld d.m.v. blokverwarming.

De bijdrage aan de VvE bedraagt 275, dit is inclusief bijdrage blokverwarming. Via een verbruiksmeter wordt bijgehouden wat het individuele verbruik is en ontvangt de eigenaar jaarlijks een afrekening.

Het appartementencomplex Romsicht is gelegen in woonwijk De Greiden, op loopafstand van het centrum, het NS station en winkelcentrum "De Greiden". Goede aansluiting met de A7 en A32.

Kortom: een royaal appartement op een goede locatie, ideaal voor starters!

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: https://www.heddema.nl