Makelaardij

de Fortuin 231 Heerenveen

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1980
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  117 p/mnd
Woonoppervlakte  :  102 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Inhoud  :  364 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
Royale maisonnette, gelegen in het centrum van Heerenveen met alle voorzieningen op loopafstand!

Het appartement beschikt over een royale woonkamer van 36m2 (voormalige slaapkamer is reeds bij de woonkamer aangetrokken) en 2 slaapkamers op de verdieping.
Bij dit appartement hoort een fietsenberging op de begane grond, tevens is het mogelijk om een parkeerplaats via de gemeente te huren. Het gebouw is voorzien van een lift.

INDELING:
Hal, badkamer met douche, meterkast, toilet, vaste kast, royale woonkamer (36m2) met toegang naar het balkon, half open keuken met inbouwapparatuur.
Verdieping: Via de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop, welke toegang biedt naar de 2 slaapkamers (24m2 en 11m2), de grootste slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel. De berging met CV opstelling (Bosch) biedt voldoende bergruimte evenals de bergzolder boven de kleine slaapkamer.

Maandelijkse bijdragen VvE: 117.
Kortom: een royaal appartement, zowel geschikt voor starters als voor senioren.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl