Makelaardij

Terhernsterdyk 2 TERHERNE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1971-1980
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  128 m²
Inpandige ruimte  :  16 m²
Externe bergruimte  :  49 m²
Perceeloppervlakte  :  500 m²
Inhoud  :  426 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, west, 9 x 22 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, carport, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Leuke vrijstaande woning aan de rand van Terherne met vrij uitzicht over landerijen en ligplaatsmogelijkheden op loopafstand in de nabijgelegen jachthaven Oksewiel.

Gelegen in het buitengebied maar toch de gezelligheid van het watersportdorp in de directe nabijheid.
Deze ruime woning beschikt over een royale oprit, een vrijstaande stenen garage en een aangebouwde houten carport met berging. Genoeg ruimte dus rondom de woning maar zeker ook in de woning.

INDELING:
Begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast, toilet, woonkamer met tuindeur, dichte keuken met kelder en achterdeur, werk-/slaapkamer.
Verdieping: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel.
Boven de slaapkamers is een vliering gesitueerd.

De complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing maar ook de dakkapel en de buitendeuren zijn van kunststof, dus zeer onderhoudsvriendelijk. De woning wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming (Nefit 2014).

De woning staat op 500m2 eigen grond welke mooi rondom de woning is gesitueerd.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl