Makelaardij

Siggepole 4 TERHERNE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaand woonhuis aan water
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1986
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  135 m²
Inpandige ruimte  :  15 m²
Perceeloppervlakte  :  419 m²
Inhoud  :  445 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Verzorgd, zuid, 12 x 14 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig, parkeerplaats
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Prachtige locatie aan de Oude Zandsloot met een fraai uitzicht over het vaarwater en eigen ligplaats maar ook met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Allemaal pluspunten dus!

Deze zeer goed onderhouden woning is aan de waterkant uitgebouwd waardoor er een royale woonkamer is ontstaan. Tevens is een slaapkamer met badkamer op de begane grond gerealiseerd waardoor niet alleen een levensloopbestendige woning is ontstaan maar ook een woning met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers.

INDELING:
Begane grond: zij-entree, hal met trapopgang, meterkast, toilet, royale woonkamer met gashaard en schuifpui naar het zonnige terras, binnendoorgang naar slaapkamer met badkamer, half open keuken met hoekopstelling met inbouwapparatuur (vaatwasser, kookplaat, koelkast, magnetron), bijkeuken met doorgang naar de garage. De garage is voorzien van een loopdeur en een elektrische garagedeur.

1e Verdieping: overloop, badkamer met ligbad, douchehoek, toilet en wastafel, 4 slaapkamers.

2e Verdieping: via vlizotrap bereikbare zolder.

De zonnige tuin aan de waterkant (zuid) beschikt over meerdere terrassen en een eigen ligplaats. De oprit aan biedt plaats aan meerdere auto's.

Kortom: een zeer royale woning op een prachtige locatie aan het water, centraal in het Friese Merengebied!

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl