Makelaardij

Oan'e Poel 1 TERHERNE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Recreatiewoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2012
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water
Woonoppervlakte  :  90 m²
Externe bergruimte  :  3 m²
Perceeloppervlakte  :  555 m²
Inhoud  :  290 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, noordwest, 10 x 20 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
Genieten aan het water, in uw eigen vakantiewoning!

In het gezellige watersportdorp Terherne ligt deze fraaie sfeervolle vakantiewoning op Waterpark Oan 'e Poel.
Een fantastische locatie aan de Terhernster Poelen, centraal gelegen in het Friese Merengebied.

Deze vrijstaande woning met berging ligt op een royaal perceel van maar liefst 555m2 en beschikt over een eigen oever en insteekhaven met aanlegmogelijkheid voor meerdere boten.

INDELING:
Begane grond: Entree, hal met meterkast, toilet, trapkast, en trapopgang. De royale woonkamer met schuifpui wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming maar heeft ook een rookkanaal. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. De aangebouwde berging is ideaal voor uw fietsen en/of bootspullen.
Verdieping: Deze verdieping is speels ingedeeld en beschikt daarom over 3 ruime slaapkamers. De badkamer heeft een douchehoek, ligbad en wastafel. De CV-ruimte is tevens de wasruimte.
Zolder: Via vlizotrap bereikbare begaanbare zolder met bergruimte.

De woning is gebouwd in 2012 en in 2015 volledig buitenom geschilderd.

Waterpark Oan 'e Poel is een kleinschalig vakantiepark met prima verhuurmogelijkheden. De koper is vrij om zijn huis zelf te gebruiken of te verhuren. De verhuur op het park wordt verzorgd door "Hogenboom Vakantieparken", zij staan garant voor een zorgeloze en professionele verhuur.

De locatie is uniek: aan de rand van het gezellige watersportdorp Terherne en direct aan de Terhernernster Poelen!


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl