Makelaardij

It Hof 17 A Goingarijp

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, vrij uitzicht
Perceeloppervlakte  :  190 m²
Omschrijving:
Op unieke locatie gelegen bouwkavel aan het open vaarwater met goedgekeurde bouwtekening voor de bouw van een moderne vakantiewoning.

Het perceel is gelegen aan het water in de dorpskom van Go´ngarijp, met een open vaarverbinding naar de Go´ngarijpster Poelen/Sneekermeer, centraal in het Friese Merengebied.

Het betreft hier een hoekkavel van 190m2 met een aanlegmogelijkheid aan de eigen kade en met gebruik van nabijgelegen schiphuis (roeiboot/sloep).

De goedgekeurde bouwtekening ligt ter inzage op ons kantoor. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen vakantiewoning te ontwerpen/bouwen, mits deze voldoet aan het bestemmingsplan. Het maximale bouwvlak bedraagt 45m2.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl