Makelaardij

Harinxmastrjitte 23 HEEG

Vraagprijs € 137.500 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Winkel met woonruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  150 m²
Perceeloppervlakte  :  197 m²
Inhoud  :  450 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Omschrijving:
In het centrum van het gezellige watersportdorp Heeg ligt dit woon-/winkelpand met mogelijkheid tot wonen.

Heeg ligt centraal in het friese merengebied en is niet alleen bij de watersporters geliefd. Ook de fietsers, kampeerders en overige verblijfstoeristen weten Heeg te vinden.

De winkel ligt op loopafstand van de populaire passantenhaven, te midden van de horeca, winkel- en watersportbedrijven. Een prima locatie dus om uw eigen bedrijf/winkel te starten.

Het object heeft een gemengde bestemming, wat betekent dat zowel detailhandel als dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen zijn toegestaan. Tevens is gebruik als woning mogelijk.

De begane grond (ca. 150m2) bestaat uit een winkelruimte, magazijn en nog een ruimte welke te gebruiken is als kantoor/kantine maar ook als woonruimte kan worden ingericht.
De verdieping bestaat uit een ruimte van 70 m2.

Plannen om je eigen bedrijf/winkel te starten in een actieve watersportplaats? Kom dan eens vrijblijvend kijken bij dit leuke object in het centrum van Heeg !
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl