Makelaardij

Buorren 45 TERHERNE

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1945-1959
Ligging  :  Aan drukke weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  100 m²
Inpandige ruimte  :  36 m²
Perceeloppervlakte  :  220 m²
Inhoud  :  325 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, zuid, 15 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Garage mogelijk
Overige ruimte  :  douche, toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
WONEN EN WERKEN IN WATERSPORTDORP TERHERNE (wonen, detailhandel en lichte horeca toegestaan)

Geweldige locatie voor IJSSALON !

In het gezellige watersportdorp Terherne ligt op een A-locatie deze royale woning met bedrijfsruimte en zeer royaal terras.

Door de gemengde bestemming is het object geschikt voor meerdere doeleinden. Wonen, detailhandel en lichte horeca is toegestaan. Momenteel is een ijssalon gevestigd in dit pand, maar ook een snackbar of tearoom behoren tot de mogelijkheden. De locatie is geweldig; Op de hoek in het centrum aan de drukke doorgaande weg en tegenover de Kameleonboerderij. Auto's, fietsers, dagjesmensen en toeristen, ze moeten allemaal langs dit pand aan de Buorren 45.

INDELING:
Begane grond: Entree, hal, L-vormige woonkamer met open keuken. De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als ijssalon en heeft openslaande deuren naar het royale terras. Hier is tevens een toilet en douche gevestigd en achter in deze ruimte is een magazijn gerealiseerd.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en 2e toilet.

Vliering: via vlizotrap bereikbare zolderruimte.

Het object wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming en deels voorzien van dubbele beglazing. In 2013 is woning buitenom geschilderd.

Ideale kans voor (startende) ondernemers; wonen en werken in het gezellige watersportdorp Terherne, centraal gelegen in het Friese Merengebied.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl