Makelaardij

Buorren 13 - 15 TERHERNE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Beschutte ligging, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  153 m²
Externe bergruimte  :  44 m²
Perceeloppervlakte  :  519 m²
Inhoud  :  570 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 12 x 18 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand hout, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, stookruimte, berging
Omschrijving:
Karakteristiek sfeervol royaal woonhuis, gelegen op een prachtige hoeklocatie met vrij uitzicht over de Terhernster Poelen.

De woning, bouwjaar 1847, is in 2001 aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is een zeer royale woning ontstaan met een gezellig woonkeuken, woonkamer, slaap-/werkkamer en een badkamer op de begane grond. De authentieke elementen als balkenplafonds, schouw, bedstedes en "witjes" zijn hierbij bewaard gebleven.
De vrijstaande houten schuur (7x5m) is ook compleet vernieuwd, maar wederom met behoud van de originele binten en gebruik van authentieke bouwmaterialen.

INDELING:
Begane grond: gang, woonkamer, woonkeuken met lichtkoepels, inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, 6-pits Boretti gasfornuis met oven en schouw) tuindeuren naar de beschutte tuin.
Achter de gang bevindt zich een achterhal met achterdeur, toilet en CV ruimte.
Vanuit de gang is ook de andere kamer bereikbaar, thans in gebruik als werkkamer, maar ook zeker geschikt als slaapkamer of 2e woonkamer. De originele bedstede(wand) in deze kamer biedt veel bergruimte en tevens de doorgang naar de badkamer en trapopgang. In de badkamer vindt u een ligbad, douchehoek, dubbele wastafel, 2e toilet en wasmachine opstelling.
Verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 met bergruimte.

Verwarming d.m.v. centrale verwarming en deels vloerverwarming (woonkeuken) en voorzien van dubbele beglazing.

Parkeermogelijkheden op eigen terrein zowel naast als achter de woning, maar natuurlijk ook in de royale schuur.

De zonsopgang in de ochtend, het prachtige uitzicht over het Ald Far en de Terhernster Poelen maakt dit plekje in de Terhernster Buorren uniek. De hele dag kun je genieten van de zon in de beschutte en vrije tuin, voorzien van diverse karakeristieke beukenbomen en omringd door een volgroeide beukenhaag, hierdoor optimale privacy gewaarborgd.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl