Makelaardij

Bieruma Oostingweg 19 ORANJEWOUD

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  80 m²
Externe bergruimte  :  29 m²
Perceeloppervlakte  :  420 m²
Inhoud  :  300 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  West, 10 x 30 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand hout, parkeerplaats
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Wonen op een bijzondere locatie aan de rand van het bos van Oranjewoud!

Dat is nu mogelijk op de Bieruma Oostingweg 19. Op deze locatie woon je midden in natuur en wandel je zo dit schitterende bos in met prachtige wandelpaden. Landelijk wonen, maar op fietsafstand van het centrum van Heerenveen.

INDELING:
Begane grond: zij-entree, hal, kamer en suite, keuken met inbouwapparatuur (4-pits gasstel, vaatwasser, koelkast), royale kelder, bijkeuken met wasmachine aansluiting en CV opstelling, doucheruimte en toilet.
Verdieping: overloop met 2 slaapkamers.

Verwarming d.m.v. centrale verwarming.

De woning staat op 420m2 eigen grond en de royale tuin grenst aan het bos. Op het perceel staat een houten garage en een stenen berging.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl