Makelaardij

Aengwirderweg 349 TJALLEBERD

Vraagprijs € 320.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Woonboerderij
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  215 m²
Perceeloppervlakte  :  3.700 m²
Inhoud  :  3.400 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand hout, inpandig
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet
Omschrijving:
Royale woonboerderij met grote inpandige schuur, gelegen op korte afstand van Heerenveen en slechts enkele autominuten van de A7. Een object met vele mogelijkheden zoals dubbele bewoning of een praktijk/werkplaats aan huis, maar ook zeker aantrekkelijk voor de paardenliefhebber. Totaal eigen grond 3.700 m2.

INDELING:
Begane grond: Entree, hal met originele bedsteden, woonkamer met doorgang naar woonkeuken met moderne keukenopstelling voorzien van divers inbouwapparatuur (2009),openslaande tuindeuren naar terras, tweede woonkamer met bedsteden. slaap/werkkamer, gang met toegang naar provisiekelder, tweede keuken, toilet, badkamer.
Grote schuur welke deels bezolderd is, en onderverdeeld in een grote werkplaats met krachtstroom, twee af te sluiten bergingen en een grote open ruimte.

1e verdieping: Trapopgang naar voorhuis met overloop/bergruimte en royale slaapkamer.
2e trapopgang: Overloop met 3 royale slaapkamer voorzien van vaste kasten.

De zonnige tuin voorzien van enkele oude fruitbomen biedt veel privacy. Op het erf staan tevens een vrijstaande garage en een plantenkas.

De woning wordt verwarmd middels Nefit HR CV ketel uit 2010 (huur), vloerverwarming in de keuken en eetkamer en gaskachels. Bouwjaar voorhuis ca 1805, schuur ca 1905.

Deze boerderij staat vermeld op de gemeentelijke monumentenlijst en is zeker een bezichtiging waard.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Burgemeester Falkenaweg 10, 8442 LD Heerenveen
Telefoon: 0513-623103
Fax: 0513-653363
E-mail: info@heddema.nl
Internet: www.heddema.nl